ORDU / ALTINORDU - Eskipazar İlkokulu

Ock

Bir dönemi daha geride bırkırken Okul Müdürümüz karne törenimizde yaptığı konuşmada tüm öğrencilerimizi gösterdikleri gayretten ötürü tebrik ederken, öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize yeni dönem için iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Şimdi dinlenme, ikinci döneme enerji biriktirme zamanı ;)

İYİ TATİLLER dileriz...

Ock

1C sınıfı minikleri artık okuyor.1c sınıfı öğretmeni Nurgül Aktepe öğrencileriyle  Artik okuyorum etkinliği düzenledi.Etkinlik velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Eskipazar ilkokulu 1,2,3.sinif öğrencileri öğretmenleri eşliğinde  trafik eğitim parkı gezisine gittiler.

Öğrencilerimizin öğretmenlerine yaptığı sürprüzin görüntüleri.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programımız; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili anıların ve şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

3B sınıfı öğrencilerimiz  "CAM BONCUK" etkinliği gerçekleştirdiler

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü münasebeti ile okulumuzda program tertip edildi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleşen törende şiirler okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin yazılar öğrencilerimiz tarafından ifade edildi.

Bu güzel günü emekleriyle daha da anlamlandıran kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Kas

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan genel kurul toplantısı 26/10/2022  tarihinde Okul Aile Birliğin üyelerinin katılımları  ile gerçekleştirildi.  Eski yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Ekm

İlköğretim Haftası okulumuzda ilkokul öğrencilerinin katılımıyla kutlanmıştır.Ogretmenimiz Gülnur Yılmaz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılmıştır.Ogrenciler gün ile ilgili şiirler okumuslardir.